Activitats de la zona
A prop del Mas Artigas trobareu on experimentar un gran nombre d'activitats úniques i genuines. Un complement ideal per omplir l'estona i el lleure realitzant esport o gaudint d'experiencies inolvidables.
bicicleta i caminades
Bicicleta
La Ruta del Carrilet, a 5 minuts de la casa, es troba dins les vies verdes que va desde Olot fins Sant Feliu de Guixols passant per Girona. Descobrireu paisatges molt variats. És un bici-carril per tota la família.

www.viesverdes.cat
Montar a cavall
Excursions a cavall
Gaudiu mentre munteu a cavall dels paratges naturals que ofereix el nostre entorn rural. Prop de la masia hi ha varies hípiques que organitzen diferentes rutes de paisatge divers.

www.guiahipica.com
vol en globus
Vols en Globus
El plaer de volar plàcidament entre els volcans adormits i la frondositat de la Fageda d'en Jordà. Gaudir desde una perspectiva insòlita del Parc Natural de la Zona volcánica de la Garrotxa.

www.voldecoloms.cat
golf
GOLF
Ens trobem en una situació óptima per arribar als magnífics camps de golf que tenim propers:
- PGA Catalunya i Golf Girona a 15 minuts
- Golf Club Peralada, Golf Costa Brava, Empordà Golf a 30 minuts.

www.pgacatalunya.com
Kaiac
KAYAC
Podreu practicar el Kayac en el riu Ter i deixar-vos sorprendre i seduir per l’abundant vegetació, el silenci i la calma que s’hi respira, una aigua més calenta que la del mar i la sensació de frescor que donen els boscos de ribera.

www.kayakdelter.com
gastronomia
GASTRONOMIA
La gastronomia catalana és molt coneguda mundialment i es caracteritza per combinar a la perfecció els productes de muntanya i mar. Prop de Mas Artigas trobareu restaurants on podreu assaborir els productes locals més selectes de la nostra zona.

www.cuinacatalana.net
© 2015 MAS ARTIGAS. All Rights Reserved - Web design by Girona Productions