Ubicació ideal
Mas Artigas es troba en una situació immillorable per poder visitar i gaudir dels llocs més interessants de la provincia de Girona i la ciutat de Barcelona; art, cultura, natura..., tot al vostre abast.

La casa està molt ben comunicada amb accés a l’autopista AP-7 a 5 minuts i altres vies principals que ens permetrà visitar tots els punts d’interès de la zona, alhora de gaudir de la máxima tranquilitat.
girona
Girona (6 kms.)
Es una de les ciutats més interessants de Catalunya, la ciutat històrica de Girona permet resseguir més de 2.000 anys d'història. Alguns dels llocs imprescindibles per visitar en aquesta meravellosa ciutat són la Catedral, els Banys àrabs, les Cases del Onyar, Sant Pere de Galligants, el Barri jueu de Girona, el passeig de la muralla...
girona
Banyoles (26 kms.)
L'Estany de Banyoles és el més gran de Catalunya amb una riquesa paisatgística i ambiental única per passejar-hi i gaudir-ne.
girona
Figueres (30 kms.)
A la ciutat de Figueres hi trobem el famós Teatre-Museu Dalí inagurat el 1974 i que representa una experiència única per poder observar, viure i gaudir de l’obra i el pensament d’un geni.
girona
Besalú (30kms.)
Besalú és una localitat medieval que ha esdevingut una de les més visitades de la província de Girona degut a la seva indiscutible bellesa. El seu monument més famós és el pont medieval. Aquest pont romànic, originari del segle XI, apareix majestuós a l’entrada del poble.
girona
Bisbal de l'Empordà (38 kms.)
La Bisbal d'Empordà és la capital de la comarca del Baix Empordà, antiga vil-la romana coneguda per la seva ceràmica industrial, artística i decorativa, des del segle XVIII és una de les principals activitats de la població.
girona
Costa Brava (40 kms.)
La Costa Brava, que significa "costa salvatge" a causa de la singularitat del brusc trobada entre la muntanya i el mar. Naturalesa, clima i història, pintoresca dels seus ports i bellesa d'alguns pobles, han estat suficients per fer-se una gran reputació en tot el món.
girona
Olot (60 kms.)
Olot està envoltada de volcans i compta amb espais naturals de gran bellesa paisatgística, com els paratges de la Fageda d’en Jordà, la Moixina, el Parc Nou, les fonts de les Tries o de Sant Roc i el riu Fluvià.
girona
Barcelona (100 kms.)
Barcelona és una de les ciutats més destacades d'Europa. Barcelona compta amb una gran quantitat de llocs per visitar, així com diversos atractius turístics com les seves rambles, els seus ports, l'arquitectura modernista i les obres de Gaudí en particular. Podeu trobar diversos exemples del seu treball per tota la ciutat, els més famosos són la Sagrada Família, Park Güell, la Pedrera, el Palau Güell, la Casa Batlló, la Casa Vicens.
© 2015 MAS ARTIGAS. All Rights Reserved - Web design by Girona Productions